Pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans

Pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans

La nostra pastisseria elabora diàriament tots els productes de forma artesanal. Estem a Palau Solità i Plegamans

A què no hi ha res més exquisit que l’olor d’una barra de pa recentment feta o uns pastissos trets del forn? A Fleca i Pastisseria Turòn és l’aroma que tenim dia rere dia, ja que el nostre obrador tradicional no deixa d’elaborar dolços i productes salats. Ens encanta delectar el paladar dels més golosos, aquells que no poden passar un dia sense degustar un article dolç de primera qualitat. La nostra pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans es converteix així en el racó perfecte dels golosos i els amants del pa tradicional, en resum, de tots aquells que valoren els articles realitzats amb dedicació i cura.

Elaboració artesanal de productes de pastisseria i fleca

Vols saber què és el que més identifica a la nostra pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans? Sens dubte, es tracta de l’elaboració artesanal de tots els nostres productes; s’ha convertit en la nostra senya d’identitat i en la característica que més valoren els nostres clients. Avui dia, que estem immersos en un món que viu un dia a dia frenètic, en el qual totes les persones van corrent, no es valora la qualitat del que està ben fet, amb la dedicació i cura que es mereix. No té res a veure una barra de pa realitzada amb una massa precuinada que una elaborada de forma artesanal en un obrador, el seu aroma i, sobretot, el seu sabor, són els que millor han de parlar d’això. Deixa’ns recordar-te, a través del paladar, els sabors de la teva infància; estem segurs que et sorprendrem.

Per descomptat, per a la nostra pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans la qualitat és el primer. Fem una acurada selecció de matèries primeres, adquirint només les de més gran qualitat, el que sumat a les mans expertes del nostre equip ens converteix en la millor opció en la zona. Estem segurs que podràs sucumbir als aromes i als sabors de les nostres creacions.

Pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans

Pastisseria artesana Palau Solità i Plegamans


Vine a conèixer-nos en qualsevol dels nostres establiments

A Fleca i Pastisseria Turòn trobaràs la més amplia selecció de productes dolços i salats, com a bescuits, musos, pastes de te, coques, melindros, carquinyols, entrepans, canapès, pastes salades, pizzes i empanades, entre altres delícies. Vine a conèixer-nos a qualsevol de les nostres botigues, situades a Palau Solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines i Castellar del Vallès.

FLECA I PASTISSERIA TURÓN

  Avinguda de Catalunya, 235,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 59 05

Accedeix al nostre catàleg