Obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans

Vine a conèixer el nostre obrador i descobreix la gamma més amplia en dolços i pans realitzats artesanalment

Obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans

Si estàs intentant localitzar un obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans per fer un encàrrec, vine a Fleca i Pastisseria Turòn i descobreix l’univers dolç a un altre nivell. Elaborem diferents tipus de pa cada dia, a part de la brioixeria, els pastissos i altra sèrie d’especialitats típiques d’aquesta zona, com els panellets o la famosa coca de Sant Joan.

Si tens un esdeveniment especial i vols finalitzar amb un bon mos dolç, no pots resistir-te als nostres dolços. Estem parlant de pastissos fets amb receptes tradicionals o pastissos especials per als més petits o els més golosos. A més, ens encarreguem de l’elaboració dels musos i en l’època de nadal posem a la teva disposició uns torrons variats i els coneguts tortells de reis.

Si desitges un encàrrec especial tan sols has de venir fins al nostre obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans, explicar-nos el que desitges i ens posarem mans a la massa perquè ho tinguis llest el dia i hora que ens hagis demanat. La serietat i la professionalitat són altres dels nostres punts forts.


VOL CONÈIXER ALGUN DELS NOSTRES PRODUCTES?

Si desitges saber quins productes elaborem al nostre obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans dona un cop d’ull a la següent llista o, millor vine a veure’ns al nostre establiment i deixa que els sentits de la vista, l’olfacte i el gust facin la resta.

FLECA

Barres d’1/4, 1/2 i 1 Kg.
Barra rústica
Barra tradicional
Rodó de Pagès
Panet hamburguesa

BRIOIXERIA

Croissant
Croissant de xocolata negre i blanc
Ensaïmades
Canyes de crema, cabell d’àngel i xocolata
Mitges llunes de crema

PASTISSERIA

Pastissos tradicionals
Saxer
Tortells de crema, nata i trufa
Muses de tots els gustos

ESPECIALITATS

Panellets
Torrons d’elaboració pròpia
Mones de xocolata
Coques de Sant Joan

FLECA I PASTISSERIA TURÓN

  Avinguda de Catalunya, 235,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 59 05

Accedeix al nostre catàleg