Corporatiu

Pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans

Pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans

A què no hi ha res més exquisit que l’olor d’una barra de pa recentment feta o uns pastissos trets del forn? A Fleca i Pastisseria Turòn és l’aroma que tenim dia rere dia, ja que el nostre obrador tradicional no deixa d’elaborar dolços i productes salats. Ens encanta delectar el paladar dels més golosos, aquells que no poden passar un dia sense degustar un article dolç de primera qualitat. La nostra pastisseria artesana a Palau Solità i Plegamans es converteix així en el racó perfecte dels golosos i els amants del pa tradicional, en resum, de tots aquells que valoren els articles realitzats amb dedicació i cura.

Obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans

Obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans

Si estàs intentant localitzar un obrador de pastisseria a Palau Solità i Plegamans per fer un encàrrec, vine a Fleca i Pastisseria Turòn i descobreix l’univers dolç a un altre nivell. Elaborem diferents tipus de pa cada dia, a part de la brioixeria, els pastissos i altra sèrie d’especialitats típiques d’aquesta zona, com els panellets o la famosa coca de Sant Joan.

FLECA I PASTISSERIA TURÓN

  Avinguda de Catalunya, 235,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 59 05

Accedeix al nostre catàleg

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.