Turrons artesans a Palau Solità i Plegamans | Pastisseria Turón | Pastisseria a Palau Solità i Plegamans | Fleca i Pastisseria Turón

Contacta

Podeu enviar-nos els vostres comentaris o suggeriments mitjançant el formulari següent, o bé per correu postal.

contactar con Turón

Fleca i Pastisseria Turon S.L.
Avenida Catalunya, 235
08184 PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS (BARCELONA) España

Telèfon: 938645905

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de Fleca i Pastisseria Turon S.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a Fleca i Pastisseria Turon S.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.